Иван Ченчев участва в честванията по случай Тодоровден

Лидерът на предизборната листа на БСП за София - област Иван Ченчев, заедно с кандидат - народни представители, се включиха в честванията по случай Тодоровден.

Програмата стартира с работна среща с кмета на град Правец Румен Гунински, след което бе направено посещение в местния исторически музей. Гражданите на града имаха възможност да се насладят на изложба "Подаръкът -реликви от различни епохи", която включваше предмети дарявани на княз Фердинанд и престолонаследника княз Борис III, държавници като Стефан Стамболов и Драган Цанков, на Столична община, Тодор Живков и Българката държава.

Водосвет за здраве отслужи Негово Високопреосвещенство Ловчански митрополит Гавриил, а празничната програма продължи с кулинарна изложба - базар и фолклорна плетеница с участието на народната певица Валерия Момчилова, танцова формация "Гераци", представители на танцов ансамбъл "Заря" и други.

Обиколката на Иван Ченчев продължи с посещение в град Пирдоп, където заедно с кандидат - депутата Лало Кирилов се срещнаха с местни земеделци и животновъди. На самата среща бе дискутиран въпросът относно проблемните пасищни площи в района.

Следващата спирка в празничната обиколка на лидера на предизборната листа за София - област бе град Ихтиман, където той бе посрещнат в конната база от участничката в листата г-жа Маргарита Петкова. Заедно те изгледаха и победата на местния волейболен клуб "Ботев" с 3:0 над тима на "Град" Белоградчик. След срещата волейболната легенда и треньор на "Ботев" Димитър Златанов изказа пълната си подкрепа към предизборната листа на БСП за 26 МИР София - област. /БГНЕС