Катрин-Зита Джоунс копнее за собствен рожден ден

Катрин-Зита Джоунс не иска вече да дели рождения си ден с този на съпруга си.
Катрин-Зита Джоунс не иска вече да дели рождения си ден с този на съпруга си. / БГНЕС

Досега Катрин-Зита Джоунс винаги е обичала да споделя рождения си ден с този на съпруга си Майкъл Дъглас, но напоследък копнее да изживее сама специалния си ден. Това разказа самият Дъглас в интервю за сп. "Екстра".

"Когато се запознахме, Катрин и аз, открихме, че и двамата сме родени на една и съща дата. Казах си "О, човече. Това е". Мислехме, че е страхотно. (Но сега) на нея й писна да празнуваме заедно рождения си ден и иска да си има свой собствен. Уморена е от споделяне", разкри съпругът й, който е с 25 години по-възрастен от нея. Въпреки това обаче той настоява, че за него е удоволствие да й предостави изцяло мястото под прожекторите на споделения им рожден ден, който е на 25 септември.

"Ще й дам всичко, което пожелае. Луд съм по нея", сподели още актьорът, който споделя брачното си ложе с Катрин вече 17 години.

БГНЕС припомня, че Майкъл и Катрин, които имат две деца, решиха пред 2013 година да си дадат "почивка от брака". Паузата им обаче не беше лесна предвид факта, че точно тогава Дъглас беше диагностициран с рак, а Зита-Джоунс влезе по свое желание в рехабилитационен център, където лекуваше биполярното си разстройство. Двамата обаче успяха да преодолеят трудностите си и от юли тази година са отново щастливи заедно. /БГНЕС