Силви Вартан за Джони: Разтърсваща любов

Силви Вартан за Джони: Разтърсваща любов
Силви Вартан за Джони: Разтърсваща любов / БГНЕС

В края на миналата седмица в зала "Grand Rex" френската певица Силви Вартан изрази съкрушителната си почит към първата си любов.

По време на изключителния концерт в петък вечерта в парижката зала "Grand Rex" Силви Вартан отдаде вълнуващо уважение към първата си любов Джони Холидей. Пред 2 700 гости в залата, развълнувани до сълзи, певицата на няколко пъти изпя най-големите хитове на френската рок икона. От "Noir c'est noir" /"Черното си е черно" бел.ред/ до "J'ai un problème" /"Имам проблем" бел.ред/. Освен че ги изпя, тя също така изрази цялото си уважение към бащата на сина си. "Израснахме заедно в светлината и страстта. Нашите дуети са отражение на нашия бурен живот. Въпреки, че животът ни раздели по-късно, нищо не можа да промени любовта и уважението ни един към друг", признава Силви Вартан пред хилядите вперени в нея очи.

Силви Вартан напусна сцената след едно разтърсващо шоу продължило два часа и половина, пълно с емоции, в което тя си спомняше за Джони и дори търсеше виртуално да изпее с него хитовете. "Изживях този концерт с много емоции. Имаше много песни и в крайна сметка много малко репетиции. Беше уникално и магическо... Беше прекрасно и разтърсващо. Беше тежко".

Заобиколена в ложата от дъщеря си Дарина и от внучките си Илона и Ема, Силви си припомни до каква степен бе сложно да говори на сцената за тази почит. Тя не възнамеряваше да плаче и не трябваше. За Джони. "И отново и отново, повтарях си няколко пъти", обяснява Силви пред "Parisien" и добавя "обикновено не правя такива неща за толкова вълнуващи моменти. На всяка репетиция плачеш. Наистина беше много тежко".

И наистина по време на репетициите Силви Вартан трудно сдържаше емоциите си. "Paris Match" присъства на репетициите и видя как тя не успява да спре сълзите щом се появеше ликът на Джони Холидей. Тя не спираше да повтаря: "Никога няма да успея". /БГНЕС