Бранджелина в хубавите си дни.
Бранджелина в хубавите си дни. / БГНЕС
Брад Пит: 9 млн. долара са достатъчни за децата на Джоли

Холивудският любимец Брад Пит не остана длъжен на бившата си половинка Анджелина Джоли, която го обвини, че не полагал достатъчно грижи за многодетното си семейство.

По-рано женската част от разпадналата се вече Бранджелина подаде молба във Върховния съд на Ел Ей, в която настоява Пит да плаща повече за възпитанието на общите им деца.

„Той [Пит] е задължен да плаща за възпитанието на децата. Въпреки това обаче, от момента на раздялата, той не изплаща достатъчно средства за възпитанието на децата“, се казва в молбата, изготвената от адвокат Саманта Блей Дежан.

Брад Пит категорично оспорва твърдението, че не е подкрепил семейството си. Той заяви, че е отпуснал 8 милиона долара. С тези средства Анджелина е купила новия си дом, в който живеят в момента. Отделно от това е платил 1,3 милиона долара по фактури за нея и децата.

„Над 9 милиона долара са напълно достатъчно дори за децата на холивудски звезди“, категоричен е Брад.

Джоли и Пит се разделиха през септември 2016 година. Двамата прекараха заедно 10 години, но сключиха брак едва през 2014 година. Семейство има шест деца, три, от които осиновени. /БГНЕС