Десетото дете на актьора трябва да се роди през  декември
Десетото дете на актьора трябва да се роди през декември / БГНЕС
Еди Мърфи ще стане баща за десети път на 57 години

Еди Мърфи, актьорът, който навърши 57 години, очаква дете от австралийската си приятелка, актрисата Пейдж Бъчър, на 39 г., която за пръв път показа растящото си коремче в Лос Анджелис миналата седмица.

Агентът му потвърди новината в изявление, което гласи: "Еди Мърфи и дългогодишната му приятелка Пейдж Бъчърс имат удоволствието да съобщят, че очакват второто си дете през декември".

Двамата се запознават през 2012 г. и вече са родители на двегодишна дъщеря, Изи.

Комедиантът Мърфи има още 8 деца от предишни връзки, включително 29-годишен син Ерик от Полет Макнийл. Другите му деца са Брия на 28, Майлс Мичъл на 25, Шайн Одра на 23, Зола Айви на 18 и Бела Захра на 16 от бившата му съпруга Никол Мичъл Мърфи. Той също така има и 27-годишният Кристиян от Тамара Худ и 11-годишната Ейнджъл Айрис от звездата на Спайс Гърлс, Мел Би.

Актьорът, озвучил Шрек разкри, че поддържа близки връзки с децата си, които той нарече "добри хора".

В интервю за Пипъл той обясни: "Аз наистина имах късмет с децата си. Наистина няма лош в групата, всички се оказаха наистина добри хора." След което добави: "Нито едно от моите деца не е като мен и всички те са напълно различни един от друг.“

Мърфи се оттегли от снимки през последните години и за последен път се появи на екран през 2016 г. в „Mr Church“. Но скоро ще се върне на екрана в нов филм за Нетфликс, в който ще изиграе чернокожата звезда Руди Рей Мур. Историята ще проследи живота на актьорът Руди Рей Мур, който започва кариерата си като комик през 70-те години и създава своя алтернативен двойник Доламайт. Мур става известен с финансирания от самия себе си филм от 1975 г. „Dolemite on the alter ego“, който проследява сводник-собственик на нощен клуб, който притежава кунг-фу умения. /БГНЕС