Ансамбълът: Надяваме се следващата година да е още по-силна

„Надяваме се 2018-та година да е още по-силна от тази. Световното първенство ще е в България. Надяваме се залата да е пълна и публиката да ни подкрепя, както досега“, заявиха момичета от националния ансамбъл по художествена гимнастика, които спечелиха приза за Отбор на годината, предаде репортер на БГНЕС.

Новите грации на България поеха короната от предшественичките си и взеха приза на днешната церемония след силното си представяне през годината. „Не го очаквахме точно в първата година, но си мечтаехме за това. Прекарахме много часове в залата, упорити тренировки, но мисля, че си заслужаваше. Не сме в почивка, тренираме по цял ден в залата. Вече имаме нови композиции и ги работим усърдно. Надяваме се да ви харесат повече от старите“, споделиха момичетата от ансамбъла в състав Симона Дянкова – капитан, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Елена Бинева и Теодора Александров.

„Надяваме се 2018-та година да е още по-силна от тази. Световното първенство ще е в България. Надяваме се залата да е пълна и публиката да ни подкрепя, както досега. Още от самото начало всички имаха големи очаквания към нас, сравняваха ни със стария отбор, но ние гледахме да не мислим за това да работим здраво и да покажем ние на какво сме способни, че сме различни и достойни да ги заместим“, допълниха грациите след церемонията.

„Обещахме на Весела Димитрова догодина да спечелим същата награда. Ще продължим да тренираме все така усърдно, със същата страст и толкова отдадено и ще направим всичко възможно, за да сме отново толкова добри“, завършиха те. /БГНЕС