Второ издание на „Джаго Интер Къп" в началото на юни

Второто издание на международния турнир по футбол на маса (джаги) „Джаго Интер Къп 2" 2016 ще се проведе от 3 до 5 юни в София, в спортната база на СК „Джагоарс“ – Спортен бар „Академията“

Ще се играят над 10 официални и неофициални дисциплини във всички категории – Open, Жени, Мъже, Младежи, Ветерани, Избери партньора си /DYP/ - за всеки и за жени, смесени двойки и други. Участниците от официалните категории ще получат точки, валидни за международната и националната ранглиста. За победителите са предвидени медали и трофеи, както и осигурен и гарантиран награден фонд.

В клубната база на СК „Джагоарс”, която се намира в Спортен бар „Академията” на бул. Тодор Александров” 64, ниво -2, ще се съберат над 70 професионални състезатели, както от спортните клубове към Българската федерация по футбол на маса и големите градове (София, Варна, Стара Загора, Пловдив, Созопол): STORM RIDERS, JAGOARS, JA-RA, NINJA SEAGULLS и THE BLACK KNIGHTS, така и състезатели от чужбина – над 20 румънски играчи, представители на Гърция и Австрия.

“ДЖАГО ИНТЕР КЪП II 2016” ще се проведе на последния модел професионални маси Роберто спорт от 2016 – Top Speed, както и на официалната маса Адреналин. Събитието е официален турнир към Международната федерация по футбол на маса и е с ранг “PRO TOUR” (http://www.table-soccer.org/page/jago-inter-cup-ii).

Битката е уникална по рода си и обещава много професионализъм и спортни емоции. На турнира могат да участват всички желаещи. Регистрацията е възможна както на място – в петък (03.06) от от 19:00 до 19:45 или в събота (04.06) от 9:00 до 09:30, така и онлайн на: http://register.jagoars.com или по имейл: register@jagoars.com.

Събитието ще започне в петък - 03.06 с първата битка между София и Стара Загора. В сблъсъка ще вземат участие женския (кап. Е.Атанасова) и мъжкия (кап. С. Георгиев) Софийски отбор, които ще се изправят срещу подготвените представители на Стара Загора (кап. Д. Бисеров) в приятелски мачове. Последните ще започнат съответно от 19 и от 19:30. В 20:00 ще започне OPEN MIXED DOUBLES /смесени двойки/ за всички, които искат да се включат в смесения формат -мъж & жена и DYP за тези, които няма да участват в OM.

В събота - 04.06 ще се играят дисциплините по ЕДИНИЦИ - жени (WS), опън (OS), младежи (JS) и ветерани (SS). Те ще се проведат в две фази - Квалификации и Елиминации. Начало 09:00ч.

В 13:00ч. ще започнат и категориите Junior & Senior Singles.В 14:00ч. ще започне основната Елиминационна фаза за Open Singles, а от 16:30ч. ще започне и категорията Women Singles. В 20:00ч. ще се проведат Финалите за съботните дисциплини.

В неделя - 05.06 ще се играят дисциплините по ДВОЙКИ - жени (WD), оупън (OD), младежи (JD) и ветерани (SD). Те ще се проведат в две фази - Квалификации и Елиминации. Начало 09:00ч.

В 09:00ч. ще започне категорията Women Singles, а от 14:00ч. ще започнат и категориите Junior & Senior Doubles. В 15:00ч. ще започнат и категориите Open Doubles. В 20:00ч. ще се проведат финалите за неделните дисциплини.

Входът за публиката е свободен. /БГНЕС