Мястото, където е открит Николов
Мястото, където е открит Николов / БГНЕС
Откриха началника на КАТ-Казанлък застрелян

Издирваният началник на Пътната полиция в Казанлък Тодор Николов е намерен прострелян в автомобила му близо до Бузовград, предаде кореспондентът на БГНЕС в региона.

Тялото на 44-годишния Тодор Николов е открито към 13 часа днес в местност в близост до село Бузовград.

Николов бе издирван от два дни.

В момента на място се извършва оглед на местопроизшествието. Има полиция, криминалистична лаборатория, районният прокурор също е на място и линейка. Районът е отцепен.

По неофициална информация шефът на КАТ-Казанлък се е самоубил.

На кадъра се вижда и автомобилът, в който е открито тялото на Николов.
На кадъра се вижда и автомобилът, в който е открито тялото на Николов. / БГНЕС

БГНЕС припомня, че на брифинг рано тази сутрин директорът на ОДМВР- Стара Загора старши комисар Георги Хаджиев заяви, че ръководството е изключително притеснено, че повече от 48 часа липсва информация за местонахождението на колегата Тодор Николов.

„Допълнително притеснение води и фактът, че липсва служебното му оръжие от касата му. От момента, в който ми е докладвано, съм разпоредил да бъде сформиран щаб, който да проведе издирвателни мероприятия, за да бъде установено местонахождението на колегата. Към настоящия момент нямам положителен резултат по отношение на издирвателните мероприятия“, подчерта Хаджиев.

Днес продължиха издирвателните мероприятия, като бяха проверени абсолютно всички камери на Казанлък, ще бъдат проверени и маршрутите на неговия автомобил“, поясни Хаджиев. /БГНЕС