Амбър Хърд и Илън Мъск избягаха заедно в Южна Америка

Илън Мъск замина на пътешествие с бившата си изгора Амбър Хърд.
Илън Мъск замина на пътешествие с бившата си изгора Амбър Хърд. / БГНЕС

Предприемачът и изобретател Илън Мъск и бившата му приятелка - актрисата Амбър Хърд, се отправиха заедно на пътешествие до Чили, където ще посрещнат заедно новата година.

31-годишната актриса и изпълнителният директор на "Тесла" излизаха през 2016 година в продължение на близо година преди да поставят край на връзката си този август. Оттогава двамата постоянно отричат вероятността да се съберат отново, но и междувременно биват забелязани често-често заедно.

Този път двойката беше хваната да прекарва времето си в Южна Америка. Репортери на "Дъ Бласт" дори са забелязали Хърд и Мъск да вечерят заедно с най-близките си приятели и роднини на Великденските острови.

Бягството, романтично или не, идва само месец, след като Мъск призна, че се е почувствал силно наранен от раздялата си с актрисата. В изповедта си пред сп. "Роулинг Стоунс" тогава мозъкът зад компаниите "Спейс Екс" и "Тесла" сподели още, че е отчаян за любов и че най-големият му ужас е самотата.

"Никога не изпитвам желание да съм сам. Това казвах и като дете - "не искам да оставам сам". Никога не съм бил щастлив без да имам някого до себе си. Да заспивам сам ме убива. Не е като да не знам какво е - голямата къща, ехтящите ти крачки по коридора и тишината. Как можеш да се почувстваш щастлив в подобна ситуация?", запита Мъск и допълни, че отдавна вече не търси "секс за една нощ", а човек, с когото да изгради сериозна връзка и в когото да открие "сродна душа". /БГНЕС