Дрю Баримор: Майка ми ме обличаше като 80-годишна жена

Звездата на февруарския брой на списание InStyle стана 42-годишната Дрю Баримор, която разказа в интервюто за дъщерите си, 5-годишната Олийв и 3-годишната Франки, а също си спомни детството.

Изпълнителката на главната роля в сериала „Диета от Санта Кларита“ се появи на няколко лъскави страници, по-голямата част от които бе посветена нейните детски снимки.

Актрисата частично повтори образите, в които се е превъплъщавала, когато е била съвсем млада, но вече известна актриса (дебютът на Дрю в киното бе, когато тя бе на 5 годинки). "Когато бяха на шест години, майка ми ме обличаше като малка 80-годишна жена“, разказа актрисата, разглеждайки своите фотографии.

Тя добави, че сред тях няма семейни и домашни снимки. „Като че ли никога не съм си била в къщи по онова време... Аз нямах семейство, винаги съм работила, откакто се помня. Забавно е, че сега и с клещи не можеш ме измъкна от дома“, каза актрисата.

Дрю от ранна възраст имаше проблеми с алкохола и наркотиците – за пръв път тя попадна във възстановителен център на 13-годишна възраст.

„В моя живот имаше много бунтове. Свирепостта и яростта винаги са били в мен. Не понасям, когато властват над мене“, отбеляза Баримор.

Тя призна, че в определен момент е почувствала умора от тежките филмови сюжети и й се приискало да разказва само радостни и оптимистични истории. А що се отнася до положителните емоции извън екрана, то по нейните думи тя е станала щастлива с раждането на дъщерите й. „Моите момичета ме накараха да се спря. Те карат целият свят да застане на едно място. Това е любовта, която винаги съм искала да почувствам“, откровеничи актрисата за майчинството. /БГНЕС