Андрю Гарфийлд призна, че е "очарован" от халюциногенните вещества

Андрю Гарфийлд смята, че халюциногенните вещества са страхотен начин да намериш себе си.
Андрю Гарфийлд смята, че халюциногенните вещества са страхотен начин да намериш себе си. / БГНЕС

Актьорът Андрю Гарфийлд призна, че се чувства силно привлечен и очарован от психоактивните вещества и особено от халюциногенните гъби. В интервю за предаването "Дъ Толкс" холивудската звезда дори сподели, че вече е експериментирал с магически гъби и с отвара от сварена Аяуаска (амазонска лияна, която се вари за шамански цели и има особено високо съдържание на халюциногените ДМТ и 5-метокси-диметилтриптамин - бел. авт).

"Мисля, че халюциногените са изключително интересен начин да изследваме съзнанието си и то по един много ритуален и сигурен начин. Това не е нещо, към което да се отнасяте несериозно! Това не е просто забавление. Говоря за истинско търсене. Силно заинтригуван съм от всички открития, които са били направени от подобни халюциногенни "пътувания". Това е много очарователна, увлекателна сфера", заяви 34-годишният актьор.

В интервюто си той коментира и любовта си към природата и как за него бягствата извън града са спасение.

"Харесва ми да се усамотявам с определени хора (сред природата), обичам да го правя сам, с приятели ... Това е просто част от нещата, които ме вдъхновяват да живея. Мисля, че да съм сред природата е може би най-лесния начин да се отпусна. Да си позволя самота, тишина, лично време и да се махна от града", разказа още звездата от "Социалната мрежа". /БГНЕС