Рейчъл Уайз и Даниел Крейг скоро стават родители

В интервю за "Ню Йорк Таймс", Рейчъл Уайз обяви щастливото събитие: очакват първото си дете с Даниел Крейг.

"Наистина оценявам закръглените", казва Джеймс Бонд в "Само един свят не стига". Наследникът на Пиърс Броснан като агент 007, Даниел Крейг, трябва да бъде доволен: коремът на съпругата му, Рейчъл Уайз, скоро ще бъде видимо закръглен.

"Скоро ще започне да се вижда", съобщи актрисата в интервю за "Ню Йорк Таймс" и добави: "Даниел и аз сме много щастливи. Ще имаме малко човешко същество. Нямаме търпение да го или да я видим. Това е такава мистерия".

На 48-годишна възраст актрисата е бременна за втори път. И все пак става въпрос за първото дете на г-н и г-жа Бонд. Двамата се запознаха през 2010 г. по време на снимането на "Dream House" на Джим Шеридън. Даниел Крейг и Рейчъл Уайз се ожениха през 2011 г. "Много съм щастлива с моя брак, много щастлива ", ентусиазирано казва актрисата. И е толкова щастлива, че ще увеличи семейството си. Рейчъл Уайз вече е майка на момче, 11-годишният Анри, от връзката й с режисьора Дарън Аронофски, а Даниел Крейг вече е татко на момиче, Ела на 25 г. от брака си с актрисата Фиона Лудън. /БГНЕС