Сторми Даниелс при представянето на книгата си.
Сторми Даниелс при представянето на книгата си. / БГНЕС
Според Тръмп Сторми Даниелс е "грозница", според нея той е "малчо"

Президентът Доналд Тръмп иска порноактрисата Сторми Даниелс да разбере какво мисли за нея: "Грозница".

Американският президент е фен да лепи прякори на многото му опоненти или критици, но „конската връзка“ (Horseface) е нов полъх.

39-годишната блондинка, чието истинско име е Стефани Клифърд, в понеделник е обвинен в оклеветяване срещу Тръмп от федерален съдия.

Съдията също така постанови, че Даниелс трябва да заплати съдебните такси на Тръмп.

Тръмп тържествуваше.

„ Страхотно, сега мога да тръгна след конската муцуна и нейния адвокат трето качество“, написа той в Туитър.

Даниелс съди Тръмп, след като я обвини, че е измислила твърдението, че е заплашена да си мълчи за предполагаемата сексуална среща с президента преди повече от десетилетие.

Въпреки това, отделен съдебен процес, свързан със сумата от 130 000 долара, платени на Даниелс от адвоката на Тръмп, продължава да се води.

Президентът на САЩ Доналд Тръмп.
Президентът на САЩ Доналд Тръмп. / БГНЕС

Даниелс е една от многобройните жени, които твърдят, че са имали връзки или са били сексуално тормозени от Тръмп, който понастоящем е женен за бившия модел Мелания, родом от Словения.

В похотливата излязла неотдавна книга "Пълно разкриване" Даниелс твърди, че разкрива склонността на бъдещия президент към сприхавост, да се откаже, „гневни избухвания“ и пенис със формата на гъбичка.

В палаво послание в Туитър във вторник Тръмп казва: "Тя не знае нищо за мен, пълно куку!"

Даниелс, която е известна като дейна жена, преминала от порнокиното до участие в нормални филми, не се страхува да отвърне в стила, в който я атакуват.

Отмъщението ѝ? В Туитър, разбира се.

"Дами и господа, мога да ви представя вашия президент. Освен своите .ммм.. недостатъци, той демонстрира некомпетентността си, омразата към жените и липсата на самоконтрол в Туитър ОТНОВО! И може би склонност към бруталност. Играта свърши, малчо.“/АФП