Американски военен пилот украси небето с гигантски пенис

Сексуалната заигравка с кемтрейловете ще им струва скъпо на извършителите.
Сексуалната заигравка с кемтрейловете ще им струва скъпо на извършителите. / БГНЕС

Американският флот се изчерви до уши в петък, след като негов пилот „изрисува” в небето огромен пенис, използвайки кондензационните пътеки от многомилионния си военен самолет F-18.

Очевидци от града Оканоган, на запад от щата Вашингтон не пропуснаха да заснемат и публикуват в интернет пространството снимките на гигантския небесен фалос. Живуща в града майка дори се е оплакала пред телевизия KREM 2 за случилото се, жалвайки се, че се е наложило да обяснява на децата си какво е това в небето.

"Още като видях как изрисува двата кръга ми стана ясно накъде отиват нещата и не можах да спра да се смея", разказва пък друг свидетел.

Едва по-късно от военноморското командване признаха със срам, че самолетът наистина е "оставил кондензирана въздушна пътека, приличаща на нецензурно изображение".

„Действията на въздушния екипаж са абсолютно неприемливи и неетични спрямо ценностите на флота. Военноморските сили се извиняват за този безразсъден и детински акт”, съобщи говорителката на военноморската база на Уидби Айлънд старши лейтенант Лесли Хъбел. Тя дори подчерта, че въздушният екипаж ще бъде наказан сериозно за шегата си. /БГНЕС