Катрин Зита Джоунс и дъщеря й Карис на шоуто на Майкъл Корс

Катрин Зита Джоунс присъства вчера на шоуто на Майкъл Корс в Ню Йорк с 15-годишната си дъщеря Карис, която е копие на майка си.

Майка и дъщеря заедно. Седмицата на модата е в разгара си в Ню Йорк от миналата седмица, а актрисата Катрин Зита Джоунс посети дългоочакваното шоу "Майкъл Корс" в сряда, 12 септември, заедно с дъщеря си Карис. Въпреки тийнейджърската си възраст, 15-годишното момиче показа, че вече се чувства много добре пред фотографите. Облечена с черно горнище и голи рамене съчетано с камуфлажни панталони, тя направи сензация за фотографите преди парада. Междувременно майка й бе избрала за случая дълга елегантна цветна рокля.

От миналата година Карис Зита-Дъглас редовно заема първите редици на модните ревюта. Съучастнички в стила си, майката и дъщерята направиха впечатление с външния си вид по време на шоуто "Долче и Габана" през април тази година. Трябва да се каже, че само на 15 години тийнейджърката вече има силно усещане за стил. "Модата е толкова важна в моя живот, защото майка ми е модна икона за мен", обясни тя в интервю за списание "Town & Country" през август. "Винаги гледам какво има в гардероба й". От своя страна Катрин Зита-Джоунс веднага реагира, като каза, че дъщеря й вече има "свой собствен стил". Остава да се види дали момичето ще реши да пробие в света на модата. /БГНЕС