Бътлър (вляво) е готов за евентуални освирквания на феновете.
Бътлър (вляво) е готов за евентуални освирквания на феновете. / БГНЕС
Бътлър: Нека ме освиркват, не ми пречи

Баскетболистът на Минесота Тимбъруулвс Джими Бътлър заяви, че не е притеснен от евентуалните освирквания на феновете на ,,вълците“ в първия домакински двубой на тима от редовния сезон на НБА. 29-годишният американец поиска трансфер и това породи серия от негативни коментари по негов адрес. Това обаче не притеснява баскетболиста преди старта на новия сезон в ,,Лигата на извънземните“:

,,Те искат от мен да се представям всяка вечер на най-високо ниво“, сподели Бътлър. ,,Ще направя всичко възможно, за да съм здрав и да се състезавам, защото това е моята работа. Обичам да го правя заради себе си и моите съотборници“, заяви той.

Първият домакински двубой за сезона е срещу Кливланд Кавалиърс и въпреки силната дебютна кампания на Бътлър с екипа на Минесота се очаква привържениците на баскетболния клуб да го освиркват, имайки предвид желанието му да напусне отбора на Тим Тибодо.

,,Окей, нека ме освиркват. Това няма да промени начина, по който играя. Най-вероятно ще ме усмихне още повече, така че давайте, освирквайте ме“, обърна се той към феновете на Тимбъруулвс. Минесота гостува на Сан Антонио Спърс в първия си мач от новия сезон в сряда. /БГНЕС