Херо: Не смятам, че ЦСКА ни надигра

"Приемаме загубата като факт, но не смятам, че сме били надиграни. Второто полувреме стояхме доста по-добре на терена, но не успяхме да реализираме нашите моменти. Ако бяхме вкарали, нещата щяха да приключат". Това заяви старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо след поражението с 1:2 от ЦСКА в турнира за Купата на България, предаде репортер на БГНЕС.

"Ситуацията с отменения гол на Лукоки е много спорна и като цяло съдията даде своя принос с неотсъдения 100 % картон срещу Мисиджан. Отпаднахме физически най-вече в продълженията, но това се дължи на сгъстения цикъл, който имахме", добави наставникът на "орлите".

"Допуснахме една липсва на концентрация за момент и получихме втори гол. След това организацията ни се наруши, а впоследствие дойде и изгонването на Натанаел. Това е футбол и има победи, но и загуби. Пак ще кажа, че не сме били надиграни, а даже и стояхме по-добре през втората част. Не смятам, че заради една загуба трябва да се правят някакви генерални изводи", завърши Димитър Димитров. /БГНЕС