Клаудиу Кешеру бе избран за №1 в традиционната анкета "Футболист на футболистите"

СОФИЯ-КЛАУДИО КЕШЕРЮ-НАГРАЖДАВАНЕ
СОФИЯ-КЛАУДИО КЕШЕРЮ-НАГРАЖДАВАНЕ / БГНЕС

Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру стана победител в традиционната анкета "Футболист на футболистите" и за голмайстор в Първа професионална лига, предаде репортер на БГНЕС.

„Поласкан съм да получа тези награди, но трябва да отдам заслужено на целия ми отбор. Без моите съотборници, които винаги са зад мен, нямаше как да ги спечеля. Искам да благодаря и на всички в клуба, които ни предоставят най-добрите условия да се подготвяме и да показваме своите качества“, заяви Кешеру.

„Всеки един футболист в Лудогорец е достоен да спечели тези две награди, но може би аз имам леко предимство, защото играя в предни позиции и мога да участвам по-активно в головете и асистенциите“, допълни още той.

Румънският нападател, който бе награден от президента на Асоциацията на българските футболисти Дончо Донев. „Първо искам да поздравя Кешеру за тази награда. Това е футболист, който има над 200 гола в кариерата си, което е голямо постижение и аз лично се радвам, че в нашето първенство играе чужденец с подобни качества. Дано и за в бъдеще да идват още талантливи играчи у нас, заяви Донев. /БГНЕС