Спас Русев: Явно живеем в два паралелни свята

Председателят на Надзорния съвет на Левски Спас Русев отговори на нападките на собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев. Последният вчера нападна словесно боса на Левски заради критиките му към съдиите по повод мача с Лудогорец през уикенда.

Домусчиев призова Русев да не търси оправдание с реферите, а да си оправя проблемите с козирката на "Герена", селекцията и играта на отбора.

Ето и отговорът на Русев, публикуван на сайта на "сините":

"Уважаеми привърженици,

В отговор на мое интервю вчера вечерта станах обект на неочаквани нападки. Аз не съм си позволил и не бих си позволил да обидя или засегна нито един собственик, президент или футболен деятел.

Фокусът на въпросите, които повдигнах за дългогодишните очевидни проблеми в българския футбол, съдийство и феърплей, беше изместен към личностни нападки, подкрепени с известна доза сарказъм и ирония, които изглежда са продиктувани от факта, че конкретни личности се припознават в моите думи.

Отказът да се дискутира феърплеят и съдийството показва, че живеем в два паралелни свята, единият от които е перфектен, но в който ние не живеем.

Спас Русев

Председател на НС

ПФК Левски. /БГНЕС