Международен турнир по джаги в Благоевград в началото на юни

Четвъртото издание на ежегодния международен турнир по футбол на маса (джаги) „Джаго Интер Къп 4 2018“ ще се проведе от 1 до 3 юни в Благоевград.

Турнирът е част от спортния календар на Международната федерация по футбол на маса – ITSF и ще се играе по официалните правила за мултитейбъл.

Спортната база на клуб „Милениум ийгълс” - домакин на събитието, разполага с четири от официално признатите маси – Роберто спорт, Гарландо, Леонхарт и Бонзини. На турнира ще се играят почти всички от признатите официални дисциплини, включително и Класик, във всички категории. Очакват се състезатели от джаги клубове в страната и чужбина. Участниците в официалните дисциплини ще получат точки, валидни за Международната ранглиста. За победителите са предвидени медали и трофеи, както и гарантиран награден фонд.

Съорганизатори на международния про тур са СК „Джагоарс” и Българската джаги федерация – БДФ. Стартът на състезанието е в петък – 1 юни от 20 часа. Мястото е спортната зала „Cornwall Stadium”, Благоевград: https://www.facebook.com/Cornwall-Stadium-304382569714353/?fref=ts.

Регистрация за турнира може да направите на info@jagoars.com, както и онлайн - http://register.jagoars.com/

Инфопакетът на събитието може да намерите тук:

http://jagoars.com/sites/all/themes/theme832/files/InfoPack_ENG_JIC2018.pdf

Входът за зрители е свободен. /БГНЕС