Клоп: Искаме да завършим пътешествието по най-добрия начин

"Пътешествието ни в Шампионската лига бе изключително вълнуващо досега и искаме да го завършим по най-добрия възможен начин", заяви мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп, пет дни преди двубоя с Реал Мадрид в Киев.

Наставникът на мърсисайдци демонстрира оптимизъм преди най-важния мач за сезона за "червените". "Чувстваме се добре и вярваме, че заслужаваме да бъдем на финал, защото играхме на ниво във всичките си мачове. Опитът е важен в живота, но не е единственото важно нещо във футбола. Опитът е предимство, но ние можем да отговорим с желание, готовност, настройка и труд. Имаме достатъчно време да се подготвим за този мач. Успяхме да направим много неща, без да се налага да ги правим набързо в две-три тренировъчни сесии", коментира Клоп.

Централният защитник на тима Деян Ловрен също коментира предстоящата среща. "Това е най-големият ни шанс в живота, за някои от нас може би единствен такъв шанс. За всички ни това е първи финал в Шампионската лига. Знаем за какво играем и колко труд положихме от първия ден", сподели Ловрен. /БГНЕС