Фенове на Манчестър Юнайтед с атрактивен протест срещу Ед Удуърд

Фенове на Манчестър Юнайтед планират да направят доста атрактивен - и неекологичен - протест срещу изпълнителния директор на клуба Ед Удуърд.

Привържениците на "червените дяволи" не са доволни от липсата на активност на трансферния пазар през лятото и имат намерение да изразят разочарованието си с голям банер, който ще прелети със самолет над стадиона на Бърнли по време на мача между двата тима от Висшата лига на втори септември. На банера ще бъде изписано: "Ед вън - обичаме Юнайтед, мразим Глейзър", с което критика ще бъде изразена и към американските собственици на клуба семейство Глейзър.

Вицешампионите на Англия привлякоха защитника Диого Дало, халфа Фред и резервния вратар Лий Грант през лятото, а мениджърът на тима Жозе Моуриньо ясно изрази разочарованието си, че не са му били осигурени повече нови футболисти. Началото на сезона не бе добро за "червените дяволи", които след трудна победа над Лестър Сити в първия кръг, загубиха при гостуването си на Брайтън енд Хоув Албиън още във втория. /БГНЕС