Манчестър Сити надви Хофенхайм с късен гол, Ювентус се справи с Йънг Бойс без проблеми

Хофенхайм загуби от Манчестър Сити с 1:2 на своя стадион "Вирсол Райн Некар Арена“ в двубой от група F на Шампионската лига.

Началото на мача бе бурно и домакините изправиха трибуните на крака след гол в 44-ата секунда на Ишак Белфодил, но след това "гражданите" наложиха тотално надмощие на терена и изравниха резултата в 8-ата минута чрез Серхио Агуеро.

Последваха пропуски на английския отбор и резултатът на почивката бе равен. В 73-ата минута играчите на Манчестър Сити поискаха дузпа за нарушение на вратаря на домакините Оливер Бауман срещу Лерой Сане, но словенският рефер Дамир Скомина реши играта да продължи. Гостите все пак изпълниха целта си и стигнаха до пълния успех в двубоя с гол на Бернардо Силва в 86-ата минута. По-късно днес във втората среща от тази група Лион посреща Шахтьор Донецк.

В другия ранен мач от Шампионската лига от група Н Ювентус надви Йънг Бойс с класическото 3:0 в Торино. Точен за "Старата госпожа" на три пъти бе Пауло Дибала (5`, 33`, 69`). В 78-ата минута гостите останаха с човек по-малко на терена след втори жълт картон на гвинееца Мохамед Али Камара. /БГНЕС