Борнемут няма да може да разчита на Джошуа Кинг срещу Манчестър Юнайтед

Мениджърът на Борнемут Еди Хау заяви на пресконференция, че нападателят на ,,черешките“ Джошуа Кинг отново няма да бъде на терена в съботния двубой с Манчестър Юнайтед. Норвежецът пропусна последните два мача срещу Фулъм във Висшата лига и Норич за Карабао Къп поради контузия на глезена.

Toй реализира четири гола и асистира за един в първите си девет мача от началото на сезона. Саймън Франсис пък е под въпрос заради травма на слабините. ,,Мисля, че се намираме в добра форма. Джошуа Кинг със сигурност отпада от състава за двубоя с Юнайтед – травмата не е дългосрочна, но той работи по своето възстановяване в най-скоро време“.

,,Относно Саймън Франсис, за него ще решим в последния момент. Той премина скенер и положението му не е сериозно, но не може да сме категорични, че той ще попадне в състава, тъй като не е тренирал с отбора от вторник насам“, завърши Хау. Борнемут са шести във временното класиране на английската Висша лига, докато Юнайтед заема две позиции по-надолу в таблицата. /БГНЕС