Керъл и Уилшър могат да се завърнат за Уест Хем

Анди Керъл и Джак Уилшър могат да се завърнат в игра за Уест Хем в предстоящия двубой с Манчестър Сити от 13-ия кръг в английската Висша лига в събота, съобщи Sky Sports News. Нападателят Керъл все още няма участие като титуляр през настоящия сезон, след като претърпя операция на глезена през лятото. 29-годишният футболист се завърна към тренировки с първия отбор и изигра 45 минути в контролата срещу Брентфорд на затворени врати миналата седмица. Очаква се той да бъде на резервната скамейка за съботния мач с шампионите.

Полузащитникът Уилшър също може да попадне в състава на ,,чуковете“ след като също претърпя хирургическа интервенция на глезена през септември. 26-годишният футболист се присъедини към лондончани лятото от Арсенал, като за последно бе титуляр при домакинската победа с 1:0 над новака Уулвърхемптън на 1 септември. Очакваше се той да се завърне по-скоро в игра, но се получиха усложнения с контузията, които отложиха връщането му за тима.

Уест Хем приема Манчестър Сити у дома в събота следобед, като ще се опита да постигне нов добър резултат в къщи срещу топ отборите, след като по-рано през сезона победи градския съперник на Сити Манчестър Юнайтед и завърши наравно с Челси. /БГНЕС